Завершилося навчання кулінарному мистецтву в Тулузі. 12 переселенців та захисників Маріуполя отримали відповідні дипломи. Серед них - Денис Дятченко, Євген Хазан та Віталій Агеєв
Про це повідомляє проєкт підтримки захисників і захисниць Маріуполя та їхніх родин ГО “Серце Азовсталі”.
Курс проходив під керівництвом одного з найбільш відомих французьких шеф-кухарів, володаря зірки Мішлен – Т’єррі Маркса. Протягом двох місяців учасники курсу опановували тонкощі французької кухні та хлібопекарства, а також основи ведення ресторанного бізнесу.
Нагадаємо, 12 переселенців та захисників Маріуполя отримали можливість від «La Cantine» пройти курс кулінарії та хлібопекарства у школі «Cuisine Mode d’Emploi(s)». Серед них - оборонці Маріуполя, які повернулися з російського полону; представники маріупольського бізнесу, які змогли відродити справу; вимушені переселенці Маріуполя. Наймолодшій учасниці – 18 років.
Після завершення курсу учасники матимуть можливість реалізувати отримані навички, працюючи в ресторані «La Cantine».
ЧИТАЙТЕ нас в Телеграм-каналі Маріуполь 0629
НАДСИЛАЙТЕ свої повідомлення в Телеграм-бот 0629
ОБГОВОРЮЙТЕ новини в нашій групі Фейсбук - Маріуполь Місто-герой
ДИВІТЬСЯ нас на YouTube