Оборонці Маріуполя отримали кулінарні дипломи у Франції, - ФОТО

Завершилося навчання кулінарному мистецтву в Тулузі. 12 переселенців та захисників Маріуполя отримали відповідні дипломи. Серед них - Денис Дятченко, Євген Хазан та Віталій Агеєв

Про це повідомляє проєкт  підтримки захисників і захисниць Маріуполя та їхніх родин ГО “Серце Азовсталі”.

Курс проходив під керівництвом одного з найбільш відомих французьких шеф-кухарів, володаря зірки Мішлен – Т’єррі Маркса. Протягом двох місяців учасники курсу опановували тонкощі французької кухні та хлібопекарства, а також основи ведення ресторанного бізнесу.

Нагадаємо, 12 переселенців та захисників Маріуполя отримали можливість від  «La Cantine» пройти курс кулінарії та хлібопекарства у школі «Cuisine Mode d’Emploi(s)». Серед них - оборонці Маріуполя, які повернулися з російського полону; представники маріупольського бізнесу, які змогли відродити справу;  вимушені переселенці Маріуполя. Наймолодшій учасниці – 18 років.

Після завершення курсу учасники матимуть можливість реалізувати отримані навички, працюючи в ресторані «La Cantine».

ЧИТАЙТЕ нас в Телеграм-каналі Маріуполь 0629

НАДСИЛАЙТЕ свої повідомлення в Телеграм-бот 0629

ОБГОВОРЮЙТЕ новини в нашій групі Фейсбук - Маріуполь Місто-герой

ДИВІТЬСЯ нас на YouTube